Bezoek een boerderij

Bezoek een boerderij

Wil je met de klas graag een bezoek brengen aan een boerderij? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende boerderijen in de regio Peer die graag hun deuren openzetten voor jouw klas.

Overzicht boerderijen

Een bezoek reserveren kan je hier.

Vraag tijdig je subsidie aan

Wanneer je met je klas een boerderij bezoekt kan je hiervoor een subsidie aanvragen bij Melk4kids (50 euro per groep) en/of bij Boeren met Klasse Limburg (50 euro per groep).

  • Groepen uit het onderwijs of buitenschoolse initiatieven, met kinderen tussen 3 en 12 jaar (kleuter, lager of buitenschoolse initiatieven) die een bezoek brengen aan een melkveebedrijf kunnen een subsidie aanvragen via Melk4Kids (belangrijk dat deze link erachter zit). De aanvullende subsidie vanuit Boeren met Klasse Limburg wordt hier automatisch aan gekoppeld.
  • Groepen uit het onderwijs (kleuter, lager, secundair én hoger) die een bezoek brengen aan een landbouwbedrijf (alle sectoren) kunnen een subsidie aanvragen via Boeren met Klasse Limburg (achter ‘Boeren met Klasse Limburg graag deze link: Met de klas op bezoek bij de boeren (limburg.be))

Voor meer informatie neem je contact op via Tel. 011 61 16 02 of via e-mail breugelhoeve@peer.be.