Verblijfscentrum Breugelhoeve

Ons jeugdverblijfcentrum Breugelhoeve verhuren we enkel aan scholen in het kader van plattelandsklassen en aan jeugdgroepen in het kader van kampen tijdens weekdagen.

Om toeristisch te verblijven, zijn er tal van andere mogelijkheden in Peer. Het uitgebreide aanbod vind je via deze link: Overnachten - Stad Peer

Breugelhoeve beschikt over kamers van 4 en 6 personen. In deze kamers is er telkens een aparte ruimte voorzien met douche, toilet en enkele wastafeltjes. Daarenboven kan je gebruik maken van de gezellige slaapzalen. Deze ruimten beschikken tevens over voldoende (aparte) sanitaire voorzieningen. In totaal kunnen er 61 personen overnachten.

Een kussensloop en onderlaken zijn niet inbegrepen in de prijs van overnachting. Gelieve deze mee te brengen of gebruik te maken van een laken- en dekenset.

Wil je ’s avonds samenzitten met je groep? Dat kan in het ontspanningslokaal dat je naast het verblijf extra kunt huren. 

Wie zelf wil koken kan dit via de module ‘zelf-kook’.

Kostprijs

Laken- en dekenset

6 euro per set
Per set: 1 kussensloop, 1 donsdeken en 1 donsovertrek

 
Handdoekenset

5 euro per set
Per set: 1 washandje, 1 handdoek en 1 badhanddoek

 
Ontspanningsruimte

60 euro/dag

 
Zelf-kook-module

100 euro/dag

 
Huur keuken zonder overnachting

300 euro/dag

 

Praktische informatie

  • Enkel kussen inbegrepen in de prijs. Voor onderlaken, kussensloop en donsdeken zijn er laken- en dekenpakketten beschikbaar.
  • 30% korting in het kader van Vakantieparticipatie.
  • Uitchecken voor 9 uur, dag van vertrek, tenzij schriftelijk anders afgesproken.
  • Voor de start van je verblijf ontvangen wij graag het ingevulde registratieformulier. Mail het ingevulde exemplaar naar breugelhoeve@peer.be.

Aanvraag offerte en boekingen

Je kan een offerte aanvragen of een verblijf boeken via mail naar breugelhoeve@peer.be

Meer info

Bij reservatie van een overnachting in het verblijfcentrum ga je akkoord met de algemene voorwaarden opgenomen in het huishoudelijke reglement.

Breugelhoeve heeft het label ‘Green Key’. Green Key is het eerste kwaliteitslabel dat duurzaam reizen, vergaderen en ontspannen in de verf zet. Als Green Key uitbater gaan we voluit voor een duurzame wereld. Wie een Green Key locatie bezoekt of boekt kan erop rekenen dat de planeet er wel bij vaart, zonder in te boeten aan comfort of betaalbaarheid. Meer info: www.green-key.be.