Kerst in Peer op 10 en 11 december 2022

Gepubliceerd op: dinsdag 15 november 2022
Tijdens het weekend van 10 en 11 december kom je volledig in de kerstsfeer tijdens de Kersthappening 'Kerst in Peer'.

Feest in het kerstdorp

Op zaterdag start het feest in het kerstdorp. De Kerstman opent het kerstdorp om 15 uur. Daarna genieten de kinderen van een kinderdisco. Het hele weekend verwennen verschillende verenigingen je met allerlei hapjes en (warme) dranken. 's Avonds (vanaf 19 uur) zorgt FM Goud voor de nodige ambiance met vanaf 21 uur 'Après Ski'.

Kerstmarkt

Op zondag 11 december kan je van 14 tot 18 uur naar de kerstmarkt met speciale geschenkjesmarkt in het centrum. Het ideale moment om nog wat geschenkjes voor onder de kerstboom in te slaan. Naast de traditionele marktkramers, zullen ook heel wat verenigingen deelnemen met allerlei lekkers én leuke cadeautjes. Voor kinderen zijn er vanaf 14 uur leuke optredens en kinderanimatie. Om 15 uur zorgt Jonas Van Esch voor de nodige ambiance met zijn accordeon.

Natuurlijk zetten ook de handelaars het hele weekend hun deuren voor je open. Doe in de maand december je kerst- en eindejaarsaankopen bij Peerse handels- en horecazaken en maak kans op mooie prijzen tijdens de 'Eindejaarsactie 2022". 

Kersteditie oldtimermeeting

Tijdens de kerstmarkt kan je op 11 december tussen 14 en 18 uur ook oldtimers bewonderen op de Baan naar Bree. Classic Cars Friends Peer zorgt er voor een speciale oldtimer-kersteditie.

Deelnemen aan de geschenkjesmarkt?

Wil jij met je vereniging deelnemen aan de geschenkjesmarkt op 11 december? SChrijf je dan snel in via info@peer.be