Knuffelboerderij

Breng een bezoekje aan onze fantastische knuffelboerderij met een divers aanbod aan speelse en interessante dieren zoals hangbuikzwijntjes, dwerggeiten, schapen, cavia’s, konijnen, kippen en een kleine pony. Ontdek welke konijntjes het liefste knuffelen, wat er op het menu staat van onze zwijntjes Babs, Piggy en Basiel en hoe goed onze dwerggeiten kunnen klimmen.

Openingsuren

Laagseizoen (van 1 oktober t.e.m. 31 maart)

De knuffelboerderij is vrij toegankelijk op weekdagen van 9 tot 12 uur.

Hoogseizoen (van 1 april t.e.m. 30 september) 

De knuffelboerderij is elke dag vrij toegankelijk van 9 tot 18 uur.

Op zaterdag, zon- en feestdagen kan je van 13.30 tot 14.30 uur onder begeleiding van een medewerker 'knuffelen' met de konijnen en de cavia's. 

Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan je zelfs elke dag van 13.30 tot 14.30 uur 'knuffelen' met de konijnen en de cavia's.

Kostprijs

Gratis

Scholen, groepen & gezinnen

Wens je een uitgebreide knuffelsessie onder begeleiding van een ervaren verzorger, dan boek je dit vooraf bij Breugelhoeve. Dit kan ook buiten het hoogseizoen. Samen met de verzorger leer je al onze diertjes kennen en uiteraard is er voldoende tijd voor de kinderen om met onze dieren te 'knuffelen'. Ook groepen met kinderen en jongeren met een beperking ontvangen wij graag op onze boerderij.

  • Vooraf reserveren via breugelhoeve@peer.be
  • Prijs: 15 euro per uur/maximum 10 personen
  • In het weekend, op feestdagen, in de paasvakantie en in de grote vakantie zijn betalende sessies enkel mogelijk in de voormiddag (tot 12 uur) of in de namiddag van 15.30 tot 17 uur.