Knuffelen met dieren op de knuffelboerderij

Gepubliceerd op: donderdag 17 maart 2022
Vanaf 1 april kan je op zaterdag, zon- en feestdagen weer onder begeleiding knuffelen met de dieren van de knuffelboerderij in Breugelhoeve.

Van 1 april tot 31 oktober kan je op zaterdag, zon- en feestdagen van 13 tot 15 uur gratis onder begeleiding knuffelen met de dieren van de knuffelboerderij in Breugelhoeve. Ontdek welke konijntjes het liefst knuffelen, wat er op het menu staat van de zwijntjes Babs en Basiel en hoe goed de dwerggeiten kunnen klimmen. Er zijn ook nog schapen, cavia's, kippen en kleine pony's.

Openingsuren

In het hoogseizoen (van 1 april tot 31 oktober) kan je op zaterdag, zon- en feestdagen van 13 tot 15 uur onder begeleiding van medewerkers 'knuffelen' met de dieren. Tijdens de openingsuren van het onthaal is de knuffelboerderij altijd toegankelijk om er een kijkje te nemen.

Scholen en groepen

Scholen en groepen (max. 15 personen) zijn altijd welkom in onze knuffelboerderij, dus ook buiten het seizoen. Samen met een begeleider leer je al onze diertjes kennen en uiteraard is er voldoende tijd voor de kinderen om met onze dieren te 'knuffelen'. Ook groepen met kinderen met een beperking zijn altijd welkom in onze boerderij.

  • Groepen betalen 15 euro per uur (max. 15 personen)
  • Vooraf reserveren is verplicht via Tel. 011 63 13 31 of info@breugelhoeve.be 
  • In het weekend en op feestdagen zijn betalende sessies enkel mogelijk in de voormiddag (tot 12 uur)