Nieuwe uitbater paardenluik en cafetaria Breugelhoeve

Gepubliceerd op: donderdag 2 januari 2020
Op 1 december 2019 heeft Manége M&M uit Diepenbeek het paardenluik in Breugelhoeve overgenomen. Micheline Jankelevitch en haar team baten vanaf nu ook de cafetaria uit.

De Stad Peer blijft verantwoordelijk voor het beheer van de verblijfsaccommodatie en de trekkershutten, de Knuffelboerderij, Bazaar Kastaar en de speeltuin.

LANDELIJK ONTMOETINGSCENTRUM 

De Stad Peer bouwde Breugelhoeve de voorbije 23 jaar uit tot een echt landelijk ontmoetingscentrum. Naast een belangrijk ruiteraanbod, is er ook plaats voor plattelandsbeleving, een speel- en belevingstuin en een heuse knuffelboerderij. De verblijfsaccommodatie biedt jaarlijks onderdak aan honderden kinderen die op plattelandsklassen of sportkamp komen. 

ERVARING 

Om nog meer kwaliteit te kunnen aanbieden in het paardenluik, ging de Stad Peer op zoek naar een privé uitbater. Het is immers niet alleen de bedoeling om het bestaande aanbod voor de actieve ruiter, de verenigingen of de paardenliefhebber te behouden, maar ook verder uit te bouwen. Met M&M heeft de Stad Peer alvast een partner met heel wat ervaring in de sector gevonden. 

AANBOD 

Je kan in Breugelhoeve nog altijd terecht voor een ruim gamma aan ruiteractiviteiten. Denk maar aan paardrijlessen, vrij rijden en het stallen van paarden. Breugelhoeve blijft als provinciaal trainingscentrum ook werken rond de G-paardensport. De nieuwe uitbater zal in de toekomst onder meer investeren in de herinrichting van de cafetaria en de vernieuwing van de rijpiste.